Kantoor de Boekhouder
Administratie en belastingkundigen

Salarisverwerking
Begrotingen
Rapportering
Belastingen

Administratie
Boekhoudingen verwerken wij op ons kantoor met het programma King. Wilt u meer weten van King neem dan een kijkje op hun website " www.king.eu " en ontdek de vele mogelijkheden die het biedt. Boekhouding verwerken we ook op locatie bij u op kantoor indien u dat wenst. Wij zijn bekend met alle gangbare pakketten en het maakt voor ons derhalve geen verschil waar u mee wilt werken. Boekhouding on-line wordt door alle gangbare pakkketten aangeboden en indien u dat wenst dan doen wij daar natuurlijk gewoon in mee.

De boekhouding vormt de basis voor de bedrijfsinformatie die wij periodiek voor u presenteren. Dat doen wij in de vorm van een exploitatie-overzicht hetgeen doorgaans per maand wordt samengesteld of per kwartaal afhankelijk van uw organisatie. Wij presenteren dit overzicht met vergelijkende cijfers over dezelfde periode in het voorgaande jaar. U hebt hier mee een middel in handen waar mee u direct inzicht heeft in de gerealiseerde resultaten. Dit "sturingsmiddel" wordt door onze clienten als zeer nuttig ervaren.

Boekhouding is de meest bekende vorm van administratie maar er zijn natuurlijk veel meer varianten waar wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. Personeelsadministratie is er daar een van. Wat dacht u van aquisitie administratie, projecten administratie, productie administratie, abonnementen administratie, polis administratie en zo zijn er nog al wat mogelijkheden. Wij zullen u graag informeren over de mogelijkheden die we voor u in huis hebben.

Begeleiding van automatiserings projecten behoren ook tot onze werkzaamheden. We kunnen uw voornemen om een deel van uw processen te moderniseren of te migreren naar een ander systeem voorzien van een stappenplan. De realisatie van uw verandertraject wordt daarmee gepland en gecontroleerd tot een goed einde gebracht.

We nodigen u uit om het gesprek eens vrijblijvend met ons aan te gaan !!