Kantoor de Boekhouder
Administratie en belastingkundigen

Administratie
Salarisverwerking
Begrotingen
Rapportering
Belastingen

Onze Diensten
Kantoor de Boekhouder verricht diensten op het gebied van boekhouding en administratie in al haar facetten. Wij informeren onze clienten periodiek door het opstellen van exploitatie-overichten om actueel te zijn met het beoordelen van hun resultaten en zo de vinger aan de pols te houden.

De personeelsadministratie doen we graag, de salarisverwerking verwerken wij met het programma "Microloon".  Wilt u daar meer van weten kijk dan op :  www.microloon.nl

De jaarrekening stellen we graag voor u samen. We gebruiken daar de werkprogramma's voor van Infine die voortdurend worden door ontwikkeld. Daarmee zijn we altijd actueel waar het gaat om toe te passen grondslagen van waardering en wettelijke wijzigingen.

Begrotingen, kostprijsberekeningen, evaluatie-opstellingen, liquiditeits-prognose, wij vinden dat leuk.

Last but not least doen we natuurlijk ook graag uw belastingadvisering en de aangiften. Omzetbelasting, Loonbelasting, ook wel loonheffingen genoemd, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Dividend- belasting, voorafgegaan door de zogenoemde "uitkeringstest", dat kunnen we helaas niet leuker maken.
Volgens ons kunnen we dat wel dragelijker maken, laat u verrassen en overleg eens met ons.


Voor onze boekhoudkundige, adviserende werkzaamheden en fiscale kundigheid kunt u ons bellen op 0321-721010, 06-51562871 of mailen.