Kantoor de Boekhouder
Administratie en belastingkundigen

Administratie
Begrotingen
Rapportering
Belastingen

Salarisverwerking
Salarisverwerking doen wij in eigen huis met het programma Microloon vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid tot zelf input leveren door onze clienten.
Wilt u meer weten over dit programma neem dan een kijkje op de website "
www.microloon.nl ".

De verwerking van een salarisstrook doen wij voor een tarief van €  6,50 per loonstrook.

De salarisverwerking is slechts een onderdeel van de totale personeelsadministratie. We kunnen voor u de volledige personeelsadministratie uitvoeren indien u dat wenst. De opmaak van arbeidsovereenkomsten, de registratie van snipper- en vakantiedagen, het verwerken van uren-registratie, het bijhouden van aflopende tijdelijke arbeidsovereenkomsten, het signaleren van verjaardagen of jubilea.

We beschikken in ons relatiebestand over specialisten die u kunnen ondersteunen bij werkplek verbetering of gedragsproblemen van werknemers. Begeleiding van verandertrajecten behoort ook tot hun werkzaamheden evenals het zoeken naar meer geschikte functies eventueel bij andere ondernemingen indien mensen niet op hun plek zitten. Vraag ons, om u met ze in contact te brengen.

Besteed bij ons uit waar u al een tijd lang geen lol in hebt en geniet van de betaalbare luxe door het kant en klaar op uw buro of in uw mailbox te ontvangen.

Vraag ons om u een voorstel te doen, 0321-721010, 06-51562871 of mail aan  
ton@deboekhouder.net